thundercoaster och phantom


Ungefär, typ, liksom den bästa dagen på länge!
Den börjar med en busstur ut till Tusenfryd. Landar kl 13. Direkt man ser alla karuseller så blir man som barn på nytt.
Man hoppar och klappar händerna, springer för att komma först i kön. Tittar med stora lyckliga ögon på dom som åker innan. Kämpar till tusen för att få dom bästa platserna och för att bli så blöt som möjligt. Tål inte att man sitter still förlänge. Plus att man vill åka allt. Så betedde vi oss idag.
Runt 19 beger vi oss in mot Oslo igen. Tanken var parkhäng med grill men solen hade smygit iväg och gett oss vinden ist.
Efter lite förslag så bestämde vi oss för Bari. Det blev ännu en gång en Mama Rosa för min del. Namn. Vi blev sittande där ett antal timmar efter maten och tog slutligen trikk hem.
Väl hemma ser jag ett sms från en jobbarkompis som berättar att Justice ska spela på Blå ikväll. Vi hade tänkt se dom imorn på Kontra men bestämde oss för ett snabbt ombyte och upp på trikken igen. På Blå var stämmningen lika härlig som vanligt. Det blev ett riktigt bra avslut på en riktigt bra dag!

Imorn blir det packa, städa och dona en massa massa för på torsdag morgon bär det av! Nu börjar peppen komma smygande ännu mer!

Och en till rolig grej. Jag ska jobba när Iron Maiden spelar här i Oslo. Grymt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0